Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

195 commentaren van in totaal 195 beoordelingen
Service
Mevr. A. Eijssink (Oldenzaal)
14/12/2018
10

Bijzonder plezierig, Vriendelijk personeel.

Service
Ddenneboom kelder (Oldenzaal)
05/12/2018
10

Ik heb u al gezegd dat ik erg tevreden ben over deze zaak.

Service
Dhr. H. Meijer (Oldenzaal)
05/12/2018
9

perfecte servies

Service
g.j van Linschooten (Hengelo)
05/12/2018
9

goede service houden zich aan de afspraken, je kunt altijd snel langs komen als er een probleem is metv de auto

Service
P.J.M. Monnink (Losser)
27/11/2018
10

De serviceverlening was optimaal positief.

Service
Jacqueliene de Heer (Amsterdam)
23/11/2018
8

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Hans Uiterwijk (Enschede )
02/11/2018
7

Altijd vriendelijke ontvangst, maar niet duidelijk over wat er nog gaat of moet gebeuren en wat dat de klant gaat kosten.

Service
Agnes Semmekrot (Oldenzaal )
29/10/2018
8

Belangstellende warme sfeer .

Service
A.J.B.Kuiper (Denekamp)
29/10/2018
9

Vriendelijkheid en kennis van zaken.

Service
Paul Roetenberg (Oldenzaal)
11/10/2018
9

Prima familiebedrijf waar de medewerkers nog persoonlijk hun klanten kennen. Komen afspraken na en voeren de werkzaamheden vakkundig uit. Al jaren tevreden klant bij Peterman in Oldenzaal.

Service
W. Valkema (Oldenzaal)
08/10/2018
9

Keurige bediening. Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
HStegeman (Oldenzaal)
21/09/2018
10

Snelle en een goede service. Klant is koning en doen wat ze beloven !

Service
B. segerink
08/08/2018
9

betrouwbaar en vriendelijk

Service
j van der zande (oldenzaal)
08/08/2018
8

wegens een correcte behandeling van een recente storing

Service
Mw v B
08/08/2018
10

Deze dealer is snel, klantvriendelijk en heeft een uitstekende service. Reparaties zijn snel en niet duur.

Verkoop
Diny Wargers-Gras (Beuningen (Ov))
20/07/2018
10

Perfecte ontvangst, alle tijd voor de klant, perfect luisteren naar de klant, perfecte uitleg, perfecte aflevering.

Service
Dick Lutke Schipholt (Losser)
18/07/2018
10

Je wordt netjes en korrekt behandeld

Verkoop
Joop.zwijnenberg (Losser)
17/07/2018
10

Omdat ik altijd goed wort geholpen.

Service
M Hunneman.
11/07/2018
9

Ik ga uit van mijn lagere schooltijd, een negen was destijds heel goed.

Service
Mevr. Koekenberg (Oldenzaal)
09/07/2018
10

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.Ik voel me daar helemaal thuis.

Service
D.Heuvels (Oldenzaal)
04/07/2018
8

Goede service, communicatie en afhandeling van dat was afgesproken.

Service
Henny Koehorst (Oldenzaal)
28/06/2018
10

Achteraf nooit geen klachten. zeer tevreden.

Service
Harry van der Ende (Oldenzaal)
27/06/2018
10

Kan niet beter bij welke garage ook

Service
DHR. F. De Man (OLDENZAAL)
14/06/2018
10

**** komt zijn beloften na, als er een keer iets verkeerd is gegaan dan herstellen ze het gelijk, maar dat is zelden. Je word altijd met respect en geduld behandeld.

Service
G.Helthuis (Oldenzaal)
13/06/2018
9

uitstekende service en zeer deskundig

Service
Mevr. E.E.M. van Andel (Overdinkel)
06/06/2018
9

Geen 10 omdat het tijdstip van afspraak maken tot de afspraak zelf 2 weken was (airco kapot pkus 60.000 km.-beurt).

Service
Ilona (Oldenzaal)
01/06/2018
8

Vorig jaar heb ik een ongeluk gehad. Auto total loss. Ben ontzettend goed geholpen met de schade afhandeling en had binnen 1 dag een soortgelijke auto terug. Heel erg fijn!

Service
h.j.nijhof (hengelo)
29/05/2018
10

bijzonder correct in alles

Service
John Belderink (Oldenzaal)
28/05/2018
10

Klantvriendelijkheid en uitstekende service

Service
Gerald Franke (Enschede)
16/05/2018
9

9omdat ik zeer tevreden ben en het hele gebeuren .

Service
Henk Munnink (Oldenzaal)
14/05/2018
10

Wij zijn al 13 jaar klant van Peterman. Nog nooit ontevreden geweest over iets. Altijd wordt met de klant meegedacht en naar een oplossing gezocht. Daarnaast is het personeel bekwaam en vriendelijk. Afspraken worden correct nagekomen. De van te voren afgesproken prijs klopt altijd.

Service
gj van linschooten (hengelo)
09/05/2018
9

klantvriendelijk, vakwerk en aardig , geven tijd aan hoe lang het duurt

Service
G.a.oolderink (Hengelo)
26/04/2018
9

Optimale service en vriendelijke mensen

Service
Gerard Wesselink (Oldenzaal)
25/04/2018
10

Het is een prettige garage, de sfeer is goed, de service is uitstekend, de mensen zijn vriendelijk, je wordt goed geholpen, de koffie smaakt uitstekend.

Service
Dhr. H. Sueters (Oldenzaal)
23/04/2018
8

De auto is keurig afgeleverd en ik ben vriendelijk behandeld.

Verkoop
M. Lockhorst (Oldenzaal)
10/04/2018
9

Vriendelijke vakmensen met passie die de klant (wens) goed in beeld houden.

Verkoop
Natascha (Hengelo)
09/04/2018
9

Prima service. Vriendelijk.

Service
j van scherpenzeel (enschede)
29/03/2018
9

Kundig en vriendelijk personeel.Goede uitleg over de werkzaamheden.

Service
J.h.laarveld (Oldenzaal)
28/03/2018
9

Personeel altijd correct en netjes,en alles volgens afspraak en prijs.

Service
Theo Leus (Enschede)
07/03/2018
9

Al jaren tevreden,en over prima behandeling en uitvoering werkzaamheden.

Service
Gerard Nijhuis (De Lutte)
28/02/2018
9

Het is een prima garage bedrijf

Service
N.v.t
28/02/2018
4

Checklist werkplaats wordt afgekruist, terwijl werkzaamheden niet worden uitgevoerd.Voorbeelden hiervan:Controle automatische transmissie olie, terwijl auto geen automaat heeft. Bandenspanning reservewiel niet gecontroleerd

Service
Dhr. G.B.Oosterik (Oldenzaal)
27/02/2018
8

Men komt de beloftes na en voert de werkzaamheden correct uit.

Service
Freddy Mulder (Oldenzaal)
03/01/2018
10

Uitstekende service en betrokken met de klant.

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Altijd correct en betrouwbaar

Service
H.Koehorst (Oldenzaal)
13/12/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, reparaties zoals afgesproken.

Service
Anoniem
08/11/2017
1

Medewerker belt over een mogelijke toekomstige reparatie die 500 euro kost. Hij kon het voor de helft. Dan kan het vast ergens anders nog veel goedkoper.

Service
Dhr Franke (Enschede )
01/11/2017
9

Prima zaak en goed personeel .

Service
W. Valkema (Oldenzaal)
16/10/2017
9

Zoals ik reeds eerder verklaarde wordt ik altijd keurig netjes behandeld en worden de onderhoudswerkzaamheden op correcte wijze uitgevoerd. Vandaar dat ik zeer tevreden ben over automobielbedrijf ***** te Oldenzaal.

Service
Anoniem
11/10/2017
8

oke

Verkoop
O.KITAPCI (OLDENZAAL)
05/10/2017
7

BIJ LEVERING VAN NIEUWE AUTO ONTBEEK PAAR DINGEN NIET GOED GEREGELD

Service
Anoniem
29/09/2017
9

Vakkennis ruim voor handen.Ze weten waar ze over praten!Resultaat: een tevreden klant! EN prijzen naar ons idee redelijk en dus geen gesjoemel!

Service
Bennie.Alink. (Oldenzaal)
27/09/2017
9

Prima bedrijf, waar men zich perfect aan de afspraken houd.

Service
Anoniem
14/09/2017
8

De garage weet het onderhoud goed uit te voeren. Ik was klant bij kwik-fit maar dat nooit weer.

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Ik ben al een lange reeks van jaren klant bij autobedrijf Peterman in Oldenzaal. In al die jaren heb ik uitsluitend positieve ervaringen opgedaan. Ook deze keer weer.

Service
Anoniem
31/08/2017
9

snelle service, meedenkend en probleem zo snel mogelijk op lossen

Service
Anoniem
09/08/2017
9

erg klantvriendelijk, goede service, goede communicatie

Verkoop
Fam Drenth (Enschede)
09/08/2017
10

Zeer hartelijk ontvangen en prima geholpen. Geen verkooppraatjes. Afspraken zijn nagekomen. Wij zijn super tevreden

Service
Gerrit Eissink (Oldenzaal)
02/08/2017
8

Ik ben reeds meer dan 20 jaar Toyota rijden en altijd bij Peterman. En altijd zowel in een garantie periode als daarbuiten goed behandeld.

Service
Manuela de munnik (Almelo)
24/07/2017
10

Transparant, denken met je mee en prima service

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
9

alles naar wens verlopen

Service
Bennie ter Heide (Oldenzaal)
30/06/2017
9

snel een goed onderhoud, vriendelijk geholpen

Service
Bennie ter Heide (Oldenzaal)
30/06/2017
9

snel een goed onderhoud, vriendelijk geholpen

Service
H.Koehorst (Oldenzaal)
30/06/2017
10

Zeer tevreden over de manier van afhandeling. Correct en zeer vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Prima zaak,duidelijk,correct,prettig in omgang zowel telefonisch als via mail en een prima inruilwaarde van de vorige auto.

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Fijne Toyota dealer, vriendelijk personeel en een goede service, bovendien staat altijd de koffie klaar !

Service
Anoniem
07/06/2017
7

Goede ervaring

Service
Anoniem
01/06/2017
9

goede en betrouwbare garage met goede en betrouwbare vakmensen

Service
Anoniem
26/05/2017
8

Goede service, ontvangst, degelijke afspraken

Service
Anoniem
17/05/2017
10

vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Fijne service, vriendelijk, goede afspraken, geen verrassingen

Service
Herman Oude Engberink (Weerselo )
05/05/2017
8

Helemaal correct en naar volle tevredenheid.

Verkoop
Wout Kalisvaart (Oldenzaal)
03/05/2017
9

Degelijk bedrijf dat zich meer dan heeft bewezen door jarenlange goede service en betrouwbaarheid.

Verkoop
Anoniem
26/04/2017
9

om de klantvriendelijke en deskundige adviezen zonder opdringerig te worden.

Service
j van scherpenzeel (enschede)
18/04/2017
9

Prettige medewerkers.Kundig.Fijn bedrijf.

Verkoop
C. Luttikhuis (Oldenzaal)
12/04/2017
10

Klantvriendelijk bedrijf dat alle moeite voor de klant doet!

Service
Dhr. H. Meijer (Oldenzaal)
12/04/2017
9

prima in order

Service
Hr. P.J.M. Monnink (Losser)
12/04/2017
10

ontvangst is prima en de wachtruimte goed geoutilleerd. De koffie smaaakt ook prima

Service
J.S.Vogelsang (Oldenzaal)
05/04/2017
9

ervaring

Service
J.W. Nieuwland (Oldenzaal)
31/03/2017
8

Komt gemaakte afspraken goed na, goede service en vriendelijke behandeling

Verkoop
Theo Breuker (Rijssen)
16/03/2017
9

Zeer snelle overeenkomst, goede inruil, daarom weinig onderhandelen nodig.
Ook de Toyota verzekering bij hem afgesloten, zeer leuke ontknoping bij de overdracht van de nieuwe
Toyota CH-r.

Verkoop
I nijhuis (Losser)
06/03/2017
10

Kom al jaren bij peterman omdat je daar goed word geholpen

Service
Anoniem
22/02/2017
9

goede en prettige behandeling

Service
Anoniem
21/02/2017
8

Ik vind de onderhoudsbeurten prijzig

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Vriendelijk, goede service en onderhandeling

Service
Bennie.Alink. (Oldenzaal)
20/11/2016
9

Nogmaals ik ben zeer tevreden over mijn dealer.
Ik zal er ook zeker klant blijven, en natuurlijk er zal altijd wel iets voor verbetering in aanmerking komen.

Service
Anoniem
24/10/2016
10

Vriendelijk, goede service en onderhandeling

Service
Roland Dijkgraaf (Oldenzaal)
12/10/2016
10

uitstekende service, eerlijk en betrouwbaar.

Service
Dhr. W. Valkema (Oldenzaal)
05/10/2016
9

Zeer klantvriendelijk. De koffie staat klaar. Ervaren en talentvol personeel.

Service
Anoniem
14/09/2016
9

Prima service en zeer klantvriendelijk.
Werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd.

Service
Mevr, M.Koekenberg-olde Kalter (Oldenzaal)
20/07/2016
10

Ik ben meer dan tevreden

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Het is een zeer goede en betrouwbare dealer die zijn afspraken nakomt

Service
Anoniem
01/07/2016
8

Tevreden over de dealer en garagewerkzaamheden en personeel

Service
Gerard Barelink (Hengelo ov)
01/07/2016
7

goed behandeld

Service
Anoniem
29/06/2016
8

service is zeer gied en afspraken zijn duidelijk

Service
H. Koehorst (Oldenzaal)
29/06/2016
9

Je wordt op een zeer nette manier te woord gestaan. Leuk, met een lach en een geintje, gewoon gezellig aan de balie.

Service
Joop Nolting (Purmerend)
22/06/2016
10

prettige ontvangst goede uitleg over eventuele kosten, perfecte afhandeling en auto na service beurt keurig schoon afgeleverd.

Service
Gerrit Eissink (Oldenzaal)
10/06/2016
8

Al 20 jaar klant en altijd correct en altijd naar volle tevredenheid behandeld.

Service
Jan Rabelink (Oldenzaal)
10/06/2016
9

Een 10 suggereert dat er niets meer te verbeteren valt en een 9 stemt tot nadenken om te kijken of er nog klantvriendelijker gewerkt kan worden.

Service
J.Van Herpt
10/06/2016
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, goeie ontvangst , duidelijk over de verrichtte werkzaamheden.

Service
Anoniem
17/05/2016
9

Goede en correcte service.

Service
Anoniem
11/05/2016
4

slechte aflevering velgen niet goed ruilt een perfecte auto in en moet als nog bijbetalen geen **** meer voor mij

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Prima dealer.

Service
Dhr. P.J.M. Monnink (Losser)
14/04/2016
10

Ik heb geen negatieve bemerkingen en alles correct bevonden

Service
JAN VAN SCHERPENZEEL (ENSCHEDE)
30/03/2016
9

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. Dit tot volle tevredenheid. Prettige ontvangst,prima monteurs.Als ik wat wil weten kan ik zo de werkplaats inlopen waarna mijn vragen direkt worden beantwoord.Dit heb ik wel eens anders meegemaakt.ALLE LOF VOOR DIT BEDRIJF EN ZIJN MEDEWERKERS.

Verkoop
Anoniem
21/03/2016
8

Klantgericht, professionele benadering, prima services.

Service
Henk Segerink (Oldenzaal)
24/02/2016
9

Uitgezonderd enige jaren geleden, het ging toen over de uitbreiding van pechhulp, verlopen de contacten altijd plezierig.

Service
Vos h.g. (Oldenzaal)
24/02/2016
10

Of ik nu voor kleine klachten. ( lampje) of voor de normale beurt je wordt altijd keurig en vriendelijk behandeld en dat al 26 jaar lang

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Snel, duidelijk, uitleg over wat er moet gebeuren en wat het kost, vriendelijk.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Snelle service ter plekke. Indien reparatie langer duurt is altijd een leenwagen voorhanden. Koffie en thee gratis. Personeel aan de balie neemt de tijd voor jou en legt uit waarvoor je gaat betalen.

Service
G À Oolderink (Hengelo)
12/02/2016
9

Optimale service informatie

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Prima dealer

Service
Anoniem
14/01/2016
8

Het is als een relatie, je geeft al je vertrouwen.
Al dertig jaar.Maar ik moet bekennen dat ik wel eens vreemd ben gegaan.

Service
Herman Oude Engberink (Weerselo)
08/01/2016
8

Ik ben zeer tevreden en blijf Toyota rijden.
We rijden al meer dan 36 jaar Toyota

Service
Jan Rabelink (Oldenzaal)
02/12/2015
8

a) ik geeft nooit een 10;
b) ik zou graag een 9 hebben gegeven ......
c) ik had een vraag waar men geen antwoord op kon geven; men heeft niet de moeite genomen deze vraag aan Toyota-Nederland voor te leggen; dat laatste heb ik wel gedaan en toen werd ik gebel door Toyota met een bevredigend antwoord.

Verkoop
Anoniem
30/11/2015
9

duidelijke afspraken, goede service, persoonlijk contact,

Service
H Workel (Lonneker)
23/11/2015
10

vriendelijk en vakbekwame medewerkers.

Service
Wout Kalisvaart (Oldenzaal)
16/10/2015
9

Deze dealer heeft een hoog serviceniveau en komt gemaakte afspraken ook na.

Service
Dhr. W. Valkema (Oldenzaal)
12/10/2015
9

Een coulant en klantvriendelijk bedrijf met vakbekwame monteurs.

Service
Wil Ankoné (Oldenzaal)
30/09/2015
9

Je word er prettig ontvangen en het geleverde werk is goed.

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
10

Vriendelijk, goede info. Gemoedelijke omgeving. Prima inruil!

Verkoop
Roel scholten (Haaksbergen)
16/09/2015
10

De tijd en uitleg die er voor is vrij gemaakt

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

Al jaren klant. Goede service, aardige mensen.

Service
Ger Schonewille (Oldenzaal)
29/07/2015
9

Prima service door deskundige mensen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen...! Alle vertrouwen in deze Toyota-dealer.

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
8

Prima service en zeer attent!
- Ben zeer tevreden over het feit dat ze me tijdig terug hebben gebeld en dat ik daardoor toch de auto kon leasen binnen mijn leasebudget dankzij de mkb deal van Toyota NL.

Enkele verbeteringspunten
- Auto's graag schoner opleveren
- Alert zijn op de interne communicatie tussen de vestigingen. Met name dus de opleveringdatum die tussen de vestigingen blijkbaar niet correct zijn doorgegeven.

Service
G.Helthuis (Oldenzaal)
16/07/2015
9

Altijd vriendelijk,persoonlijk en correct

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van deze dealer.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

goede service, heldere communicatie, vriendelijke mensen

Service
g.bodewits (winterswijk)
08/07/2015
8

gewoon goed

Service
Anoniem
06/07/2015
9

Goed en betrouwbaar

Service
Dhr. S.A.Groeneveld (Oldenzaal)
06/07/2015
10

Buitengewoon vriendelijke en behulpzame behandeling door receptie, technisch personeel aan de balie, monteurs; door iedereen!

Service
Anoniem
22/06/2015
0

Na reorganisatie zijn 2 hele goede monteurs ontslagen en nadien is de service verslechterd

Service
Anoniem
22/06/2015
10

klantvriendelijk, goede service, goede communicatie betreffende uit te voeren werkzaamheden ,

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

Goede service, betrouwbaar redelijke inruil.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

De personeel is heel aardig en deskundig. De coffee is lekker en jij wordt goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

ik kan er zo geen toelichting op geven het is zuiver gevoel wat hier mee speeld.

Service
Gijsbert Koren (Oldenzaal)
17/06/2015
9

Dit is een betrouwbaar adres voor onderhoud van de auto. Je weet waar je aan toe bent en je wordt er vriendelijk geholpen.

Service
J. Nolting (Purmerend)
17/06/2015
10

zeer coulante en vriendelijk ontvangst en bediening.

Verkoop
Anoniem
27/05/2015
9

Goede en vlotte service. Prettige sfeer.

Service
John Belderink (Oldenzaal)
13/05/2015
10

Klantvriendelijkheid en vlotte service. Werkzaamheden worden zeer goed uitgevoerd door het personeel Ben al jarenlang klant bij hen en uitermate tevreden.

Service
Anoniem
30/04/2015
8

accuraat en net bedrijf met klantvriendelijke behandeling.

Service
Dhr.Ben.J.I.Langela (Losser.)
30/04/2015
10

bandenwsseling niet in rekening gebracht
leen auto niet in rekening gebracht.
geheel op afspraak nagekomen.

Service
Dhr. Meijer (Oldenzaal)
29/04/2015
9

zeer goed alles naar wens

Service
H Koster (Hengelo)
29/04/2015
9

Alle werkzaamheden (Prius 150.000 km. beurt) zijn zonder opmerkingen uitgevoerd. De auto werd gewassen afgeleverd. De prijs € 412 was vooraf bekend, maar het blijft toch een boel geld.

Service
Hr. P. Monnink (Losser)
29/04/2015
10

alles was prima in orde

Service
Anoniem
13/04/2015
8

Klantvriendelijk, goede service, afspraken worden nagekomen en vooraf prijsopgave.

Service
Anoniem
13/04/2015
9

Algehele tevredenheid

Service
Dhr.J.G Rijssemus (Almelo)
09/04/2015
9

Altijd goede service .

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Omdat ik vriendelijk ben geholpen

Service
Piet Danel (Oldenzaal)
01/04/2015
8

Service is prima; personeel staat je welwillend en vriendelijk te woord.

Service
Oude bruinink HBJ
30/03/2015
9

Ik ben er tot nu toe correct behandeld alleen de aanschafprijs en het verbruik van de auto voldoen niet aan wat er vooraf beloofd is.

Service
Anoniem
18/03/2015
8

Klantvriendelijk, servicegericht.

Service
Erve Hulsbeek (Oldenzaal)
04/03/2015
9

Alle afspraken netjes en op tijd nagekomen.

Verkoop
hr. j. aukes (enschede)
19/02/2015
10

betrouwbaar,bedrijfszeker prettige samenwerking

Verkoop
H. van der Veen (Enschede)
18/02/2015
7

Klantvriendelijkheid

Service
Herman Hilgenberg (Oldenzaal)
04/02/2015
8

komt afspaak goed na

Verkoop
Hans van der Veen (Enschede)
26/01/2015
7

Beter prijs niveau inruil auto

Service
Mevr.E.L.Plaatsman (Oldenzaal)
21/01/2015
10

Bijzonder vriendelijke mensen aan de receptie.Ook de mensen van de werkvloer zijn erg aardig en beleefd.
Wachtruimte is voorzien van koffieapparaat.Wie er ook binnenkomt van personeel begroet je altijd vriendelijk en vragen zelfs of je nog een koffie wilt hebben.De uitleg over gedane zaken is correct.Al met al een heel prettig bedrijf!

Service
Anoniem
24/12/2014
10

goede service, vriendelijk personeel en altijd duidelijk mbt. de rekening

Service
Jeanette Eisma (Enschede)
23/12/2014
9

Of je nou een nieuwe auto koopt of een occasion, je wordt net zo vriendelijk en met plezier geholpen!

Verkoop
M.K.Dekkers-Webers (Enschede)
16/12/2014
10

Klantvriendelijkheid, service, altijd bereid teluisteren en te helpen en niet onbelangrijk weten wie je bent

Service
Bert Wubbema (Oldenzaal)
03/12/2014
10

Het is altijd top bij onze dealer

Service
Dhr. R. Visschedijk (Oldenzaal)
01/12/2014
9

De beoordeling was een "10" geworden als direct op de factuur de mij toegezegde korting was verleend.

Service
Dhr. J.v.Loenen (Hengelo)
21/10/2014
8

vriendelijk en behulpzaam

Service
Roland Dijkgraaf (Oldenzaal)
21/10/2014
9

Zeer tevreden

Service
Anoniem
16/10/2014
9

Goede service goede uitstraling komt betrouwbaar over

Service
Anoniem
16/10/2014
7

Correcte afhandeling en goede service

Service
Anoniem
16/10/2014
9

Goede service goede uitstraling komt betrouwbaar over

Service
Anoniem
13/10/2014
9

Goede service

Service
Dhr. W. Valkema (Oldenzaal)
13/10/2014
8

Uitstekend vakmanschap naast een zeer klantvriendelijke benadering.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

al 22 jaar ervaring met deze dealer, altijd Toyota blijven rijden, erg vriendelijke mensen en goede service

Service
Dhr Tijdhof (Weerselo)
08/10/2014
7

Prima garagebedrijf alleen de hoge kosten staan me niet aan

Verkoop
Diny Wargers-Gras (Beuningen Ov.)
03/10/2014
9

Betrouwbaar, vriendelijk, geduldig en uitstekende vakkennis.

Verkoop
Mevr. Bloemen-den Braven (Oldenzaal)
03/10/2014
9

Wij hebben reeds meerdere Toyota's bij deze dealer gekocht en zijn heel tevreden over het merk en de dealer. Klantvriendelijk. Verstand van zaken. Geinteresseerd in de klant.En natuurlijk dicht bij huis. Ook niet onbelangrijk.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

tevredenheid

Service
Anoniem
11/09/2014
8

Ik vind Peterman een goede Dealer. Klantvriendelijk, netjes, correct. Omdat ik jaren bij hen kom merk ik alleen dat het nu langer duurt voordat ik een afspraak kan maken. Voor de rest prima.
Ben al 8 jaar klant bij Peterman. Heb in die tijd 1 jaar lang een ander merk auto gehad en dus ook een andere Dealer. Ik was dolblij dat ik weer een toyota kreeg en terug kon naar mijn vertrouwde dealer. Echt een verschil van dag en nacht!!!

Service
Dhr. J. Schepers (Haaksbergen)
10/09/2014
9

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Tot nu toe positief. Ben nog maar 1 jaar klant bij Peterman, en alleen nog maar een beurt laten uitvoeren. Ik geef niet zomaar een 9 of 10. Er moet ruimte voor verbetering blijven. Dus ik ben zeer tevreden en wacht de lange termijn af of dat zo blijft.

Service
Anoniem
02/09/2014
8

Dealer prima maar online reservering was niet doorgegeven aan de dealer.

Verkoop
Gijsbert Koren (Oldenzaal)
19/08/2014
8

Betrouwbare dealer

Service
M. van der Hooft (Oldenzaal)
12/08/2014
9

goede service en afspraken worden nagekomen

Service
J. Nolting (Purmerend )
29/07/2014
10

vriendelijke ontvangst perfecte service en goed advies en keurige uitvoering van werkzaamheden.

Service
Anoniem
28/07/2014
8

goede service

Service
C.Thoma (Hengelo(O))
23/07/2014
9

behulpzaam en klantvriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2014
9

inruiloprijs, klantgericht, vriendelijk, service, flexible, gewoon, attend

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
8

dichtbij kwaliteit auto.

Verkoop
mevr. T. Kuipers (Denekamp)
07/07/2014
8

Vriendelijke mensen. Bereid je te helpen.

Verkoop
J. de Boer-Bajema (Haarlem)
26/06/2014
10

Een klantgerichte benadering met oog voor het zakelijke belang van de klant, kortom een top dealer waar Louwman zuinig op moet zijn.

Service
J.E.Th.M. van Herpt (Denekamp)
26/06/2014
10

Betrouwbaar, nette ontvangst, goede uitleg werkzaamheden, klantvriendelijk en uiterst correct!

Service
Paul Scheltinga (Enschede)
26/06/2014
7

Hoofdwerkzaamheden worden goed uitgevoerd. Niet alle aangevinkte werkzaamheden worden uitgevoerd.

Service
Anoniem
16/06/2014
10

Prima Dealer

Service
John Belderink (7577CR Oldenzaal)
16/06/2014
10

Serviceverlening en klantvriendelijkheid. Uitstekend werkend personeel

Service
Anoniem
12/06/2014
9

Een 10 wil ik uit principe niet geven. Dat zou een 100% score en betekenen.

Een ondernemer moet voor ogen houden, dat het toch nog altijd net even iets beter kan.
De gegeven score van 9 is echter dik verdiend.
Ik heb al ongeveer 40 jaar een prima gevoel bij deze garage.

Service
hudepohl (losser)
12/06/2014
10

goede garage

Service
Anoniem
11/06/2014
8

correcte behandeling.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.